Българският форум за Микротик

Софтуер => Микротик за начинаещи => Темата е започната от: stm в Неделя, 08 Януари, 2017, 20:40:41



Титла: Промяна на DNS, как?
Публикувано от: stm в Неделя, 08 Януари, 2017, 20:40:41
Как да променя DNS, менюто не е активно, както се вижда на снимката:

(https://s29.postimg.org/f21w14auf/2017_01_08_213908.jpg)


Титла: Re:Промяна на DNS, как?
Публикувано от: Joro711 в Сряда, 11 Януари, 2017, 08:24:48
Пробвай с връщане до фабрични настройки.