Hotspot въпрос
Българският форум за Микротик
Понеделник, 09 Декември, 2019, 20:11:14 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
   Начало   Обяви Помощ Търси Вход Регистрация Чат  
mikrotik-bg.com
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Hotspot въпрос  (Прочетена 2173 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
igpetkov
Newbie
*

Рейтинг +0/-0
Неактивен Неактивен

Bulgaria Bulgaria

Публикации: 5



Activity
0%
Регистриран от: окт, 2014


Профил
« -: Четвъртък, 09 Октомври, 2014, 08:47:27 »
ОтговорОтговор

Здравейте, искам да пусна Hotspot в хотелски комплекс с около 50 стаи и сега си правя експерименти с RB-951G-2Hnd.
Пуснах му Hotspot-a и Radius server-a и изглежда, че всичко работи добре. Генерирал съм около 50-ина потребителя, активирал съм някой, всичко е наред. Но реших да reset-на цялата системка и да я настроя отначало, изтрих всичко във "Files" и от терминал със system reset нулирах, след това настроих всичко в рутер борда и влязох в radius servera, всичките ми потребители и настройки отпреди това си стояха. Може ли някой да ми каже как е възможно това и има ли пълен ресет тъй като този RB ще се ползва другаде. Благодаря

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен
Българският форум за Микротик
« -: Четвъртък, 09 Октомври, 2014, 08:47:27 »

 Активен
igpetkov
Newbie
*

Рейтинг +0/-0
Неактивен Неактивен

Bulgaria Bulgaria

Публикации: 5



Activity
0%
Регистриран от: окт, 2014


Профил
« Отговор #1 -: Четвъртък, 09 Октомври, 2014, 15:32:59 »
ОтговорОтговор

Значи успях да го изтрия, но от Winbox terminal :/tool user-manager database> clear

Share this topic on FacebookShare this topic on Twitter

Активен
Българският форум за Микротик
« Отговор #1 -: Четвъртък, 09 Октомври, 2014, 15:32:59 »

 Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!